Szikszó hírei

2012.01.19. 15:27

Szikszó jegy a 62. év felettieknek

Szikszó - Az országban egyedül álló módon segíti a 62. évet betöltött időseket Szikszó Önkormányzata - tudtuk meg Füzesséri Józseftől, Szikszó polgármesterétől.

Szikszó - Az országban egyedül álló módon segíti a 62. évet betöltött időseket Szikszó Önkormányzata - tudtuk meg Füzesséri Józseftől, Szikszó polgármesterétől.Minden állandó szikszói lakhellyel rendelkező, az említett életkort betöltött személy 20 ezer forint értékű Szikszó Jegyet kap, amelyet meghatározott szolgáltatóknál válthatnak be a településen.

Füzesséri József arról beszélt: az idősek támogatása rendkívül fontos az önkormányzat számára. Ezért is döntött úgy még tavaly decemberben Szikszó Önkormányzata képviselőtestülete a 1236 / 2011 (XII.15) KT számú határozatában, hogy ily módon támogatják az időseket.

A Szikszó Jegy egy utalvány formátum, amely 2 darab 5000 forintos és 10 darab 1000 forintos jegyet tartalmaz. Az érintettek 2012. december 31-ig a következő cégeknél vásárolhatnak jegyeikkel: Szikszó Víz Kft , Turul Provincia Nonprofit Kft, Ezüstgázló Nonprofit Kft , Szikszó Önkormányzati Konyha, Szikszó Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (helyi adó).

Füzesséri Józseftől megtudtuk: megközelítőleg 1200 embert érint a támogatás a településen. A jegyek osztását 2012. január 30. és 31.-én végzik Szikszón a helyi sportcsarnokban. A beteg, vagy mozgássérült időseknek házhoz viszik a Szikszó Jegyet, amelyet 2012. február 1.-étől lehet felhasználni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!