Timiért tették, amit tettek

Akt.:
Timi és a segíteni akarók rendkívül népes csapata
Timi és a segíteni akarók rendkívül népes csapata - © Fotó: Vajda János
Taktaharkány, Miskolc – Az Összefogás Timiért kezdeményezéssel a rendőrlány rehabilitációját segítik.

Október 9-én ért tragikus baleset megyénkbe hazafelé tartó rendőröket az M5-ös autópályán. A baleset sérültjei között van Timi, a 22 éves taktaharkányi rendőrlány, akit azóta a Honvédkórházban kezelnek. A lány életének szerves része volt a tánc. A helyi formációs tánccsoport tagjaként több hazai és nemzetközi versenyeredménnyel büszkélkedhet. A fiatal lány jobb lábát nem tudták megmenteni. Timire most hosszú rehabilitáció vár…

img_4283

A gyógyulása a legfontosabb

Szombaton délután a miskolci Cutler Fitnessben nagyszabású jótékonysági programot rendeztek, ahol a magyar testépítő-, fitnesz- és erősportok sztárjaival várták a sportág rajongóit, illetve a felajánlani szándékozó érdeklődőket.

img_4312

A Miskolc Bodybuilding Team alapítója, Bukovenszki Gábor elmondta: „Minden, a rendezvényen befolyt összeg Timié, hogy rehabilitációját elősegíthessük. Az Összefogás Timiért kezdeményezéssel szeretnénk megmutatni, mennyien állunk mellette és igyekszünk neki energiát sugározni a felépüléséhez.

img_4305

Várják a felajánlásokat

Aki az eseményen nem tudott részt venni, de felajánlásával szeretne hozzájárulni Timi felépüléshez, az alábbi bankszámlaszámra utalhatja felajánlását: Fila Tímea, OTP 11773346-02267661.

ÉM


Mint arról portálunk is beszámolt, október 9-én tragikus baleset ért megyénkbe hazafelé tartó rendőröket az M5-ös autópályán. A baleset két halálos áldozatot követelt, további három ember szenvedett nagyon súlyos sérüléseket. A sérültek között van Timi, a 22 éves taktaharkányi lány, akit azóta is...

Kedden este a Készenléti Rendőrség miskolci telephelye előtt gyertyagyújtással emlékeztek az elhunyt bajtársra
Miskolc, Kecskemét - Miskolci határvadász és az autóbusz miskolci vezetője vesztette életét a balesetben. N. Gergely rend­őr törzsőrmester és Gy. Elek autó­busz-vezető. Mindketten megyénkbeliek. A Miskolci Készenléti Rendőrség, illetve az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. alkalmazottai...

Összeroncsolódott kamion és autóbusz 2017. október 9-én az M5-ös autópályán, Kecskemétnél, ahol két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A balesetben ketten meghaltak.
Miskolc - Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. dolgozója volt az a sofőr, aki hétfőn azt a különjárati buszt vezette, amely súlyos balesetet szenvedett az M5-ös autópályán. A busz szolgálatukból hazatérő határvadász rendőröket szállított haza, Miskolcra. A balesetben a busz 59 éves vezető...Szerencs.
BOON.HU


hirdetés