Kilenc milliós illegális dohány a teraszon Mezőzomboron

Akt.:
Kilenc milliós illegális dohány a teraszon Mezőzomboron
Kilenc milliós illegális dohány a teraszon Mezőzomboron - © Fotó: NAV
Mezőzombor – Csaknem kilenc millió forint értékű vágott dohányt és magyar adójegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy mezőzombori családi házban. Az illegális dohánytermékeket a ház különböző helyiségeiben – garázsban, teraszon – rejtették el. Az ügyben orgazdaság bűncselekménye miatt kezdeményeznek eljárást a NAV pénzügyi nyomozóinál egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Szerencsi Rendőrkapitányság jelzésére érkeztek a pénzügyőrök a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőzomboron lévő házhoz. A rendőrök találták meg a ház teraszán és garázsában elrejtett illegális dohányt.

mezozombor_illegalis_dohany

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrei összesen 105 kilogramm vágott dohányt és 500 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát foglaltak le a házban. A lefoglalt áru értéke csaknem 9 millió forint. Orgazdaság bűncselekménye miatt indult eljárás egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az ügy részleteinek vizsgálatát a NAV pénzügyi nyomozói végzik majd el – tájékoztatta a Borsod Online-t Varga Zoltán, a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága sajtóreferense.Szerencs.
BOON.HU


hirdetés