Szerencs hírei

2018.06.17. 15:04

Beteg kisfiúnak gyűjtenek Tiszalúcon

Tiszalúc - A tiszalúci rendezvényre támogató jeggyel lehet bemenni.

Tiszalúc - A tiszalúci rendezvényre támogató jeggyel lehet bemenni.

Idén is megszervezték Tiszalúcon a Phantom Legion Motoros Egyesület jótékony célú motoros találkozóját. Szerettek volna a második alkalommal hagyományt teremteni, és ezentúl minden évben egyszer „angyalbőrbe bújni”. A 2017-es találkozóhoz hasonlóan idén is a nyolcéves Poczkodi Áronnak gyűjtenek, aki 27 hetesen, mindössze 820 grammal született, ekkor csupán öt százalékot adtak az orvosok a túlélésére. A kisfiú az évek alatt túl van számtalan műtéten, beavatkozáson és a klinikai halál állapotán is. A traumák miatt az izomzata annyira feszes lett, hogy azt már csak műtéti beavatkozással lehet fellazítani Németországban. Ehhez igyekszik összegyűjteni a család a pénzt és ezt támogatják a motorosok is.

Az idei rendezvényt június 15–16-ra időzítették, így szombaton még mindenkit – nem csak a motorosokat – várnak a Tiszavirág kempingbe Tiszalúcon. A fellépők között találjuk az Izé Mega Hogyishíjják, a Crazy Granat, a Reborn, a Későn Szóltál, a fat Rockers és a Trinity zenekarokat.

HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!