Szerencs hírei

2014.06.11. 15:14

Intenzíven adagolják az angol nyelvtudást Szerencsen

Nyári intenzív nyelvtanfolyam indul Szerencsen. A 60 órás képzésre június 18-ig jelentkezhetünk.

Nyári intenzív nyelvtanfolyam indul Szerencsen. A 60 órás képzésre június 18-ig jelentkezhetünk.

[caption id="" align="alignnone" width="600"]Nyelvstúdió Szerencs Angol nyelvoktatás Szerencsen[/caption]

Az évszak jó lehetőséget kínál arra, hogy a kikapcsolódás mellett hasznos tapasztalatokkal gazdagodjunk, mondjuk hogy belevágjunk egy új nyelv tanulásába, vagy magasabb szintre emeljük azt. Kézenfekvő, ha az angolra erősítünk.

Talán felesleges olyan közhelyekkel érvelni az angol mellett, minthogy ez a világ nem hivatalos nyelve, vagy hogy az angolra mindenkinek szüksége lesz előbb vagy utóbb, kérdés kinek van használható nyelvtudása.

A szerencsieknek sem kell a városon kívül keresgélni, ha angol nyelvtanulásra szánnák magukat ezen a nyáron. A First Step Nyelvstúdió második iskoláját a borsodi városban nyitja, az iskolát vezető Tóth Anett pedig bevált receptet hoz az angol nyelvtudás fejlesztésére, legyen szó kezdő, középhaladó vagy haladó szintről.

A 60 órás tanfolyam célja, hogy rövid idő alatt sajátítsunk el egyébként hónapok vagy évek alatt megszerezhető nyelvtudást, emeljük magasabb szintre az angolunkat. A módszer a személyre szabott, kiscsoportos foglalkozásokra építő nyelvoktatás. Az előzetes, ingyen megírható szintfelmérő után kerülnek bontásra a csoportok, készül el a feldolgozandó tananyag, így minden beiratkozó a saját igényeire szabott oktatást kap a szerencsi Firs Step Nyelvstúdióban.

A szerencsi órákat a nyelviskolát vezető Tóth Anett tartja, aki több éves nyelvoktatói rutinnal rendelkezik, módszereiben a nyelvtani összefüggések megértetésén túl a kommunikációs képességek elsajátítására és az élő beszéd gyakorlására fekteti a hangsúlyt. Végzettsége szerint a felsőfokú nyelvtudásig hivatott eljuttatni diákjait, de egyeránt vállalja bármely korosztály oktatását.

A jelentkezési határidő június 18, a helyszín Szerencs, Zrínyi út. A regisztrációhoz célszerű kitölteni ezt az űrlapot, telefonon keresztül pedig a +36 20 570 2128-as számon kaphatunk bővebb felvilágosítást.

Az órák ára szinttől függően:

Kezdő - 700 Ft/óra

Középhaladó - 900 Ft/óra

Haladó - 1100 Ft/óra

(Az előzetes szintfelmérés ingyenes)

A tanfolyamok időtartama: 60 óra

Csoportlétszám: 5-8 fő

weboldal, további információk: nyelvstudio.com/szerencs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!