boon-sportoldal

2011.06.29. 15:47

DVTK: Pál Szabolcs nélkül Bükfürdőre

Csütörtöktől Bükfürdőn edzőtáborozik a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

Csütörtöktől Bükfürdőn edzőtáborozik a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.Szerdán délelőtt még Diósgyőrben edzettek, este egy rendezvényen vesznek részt a Diósgyőri VTK élvonalbeli labdarúgó együttesének tagjai, melynek során a Miskolci Jegesmedvék JSE OB I-es csapata ellen kispályáznak, csütörtöktől pedig hat napon át Bükfürdőn edzőtáboroznak.

Keretet hirdetett

A szerda délelőtti tréning után hirdetett utazó keretet Benczés Miklós edző, amelyben 2 kapus – Rados, Farkas B. – és 21 mezőnyjátékos – Abdouraman, Arze, Bacsa, Bogáti, Budovinszky, Dobos, Gal, Gallardo, Gohér, Halgas, Illés, Lippai, Luque, Kovács Zs., Menougong, Nagy T., Rakovic, Szabó P., Vadász, valamint az utánpótlásból két fiatal, Czető Márk és Czégel Máté – kapott helyet.  

A felsorolásból kitűnik, hogy a június végén lejáró szerződésűek közül a szerb védő, Savo Rakovic és a kameruni csatár George Menougong is utazik, előbbivel ugyanis két évet hosszabbított Dudás Hunor a DVTK ügyvezetője, utóbbi játékosról pedig azt mondta, hogy vele kapcsolatban még szükség van legalább egy tárgyalásra. Nem tart viszont a csapattal Faggyas Milán, akinek szintén június 30-ig él a szerződése. Az Észak-Magyarország információi szerint valószínűleg nem a DVTK-ban folytatja pályafutását a csatár, bár vele kapcsolatban Dudás Hunor annyit mondott, hogy a jövő héten tárgyalnak.     

Pál Szabolcs nem

Csatárposzton nem áll jól a DVTK. Ha ma kezdődne a bajnokság, akkor a Bacsa, Menougong kettős bevetése jöhetne számításba, ugyanis Pál Szabolcs, aki a múlt szombaton szenvedett talpsérülést egyelőre pihenőjét tölti. Erre a múlt héten pénteken bokasérülést szenvedett Halgasnak végül nem volt szüksége, ő hétfőn csatlakozott a társakhoz, hasonlóan az U19-es osztályozón részt vett fiatalokhoz, akik pár nap plusz pihenőt kaptak.    

Benczés Miklóstól azt is megtudtuk, hogy a felnőtt kerettel edző két fiatal, Rakaczki Bence kapus, és Eperjesi Gábor védő azért nem tart Bükfürdőre, mert mint az edző mondta, túl fiatalok ahhoz, hogy elvegye tőlük az egész nyarukat.

DVTK edzőmeccsek

Július 1. (péntek), 18.00: SC ESV Parndorf (osztrák III. o.) – DVTK (Parndorfban)Július 2. (szombat), 17.20: SV Oberwart (osztrák, III. o.) – DVTK (Király Kupa, 2x30 perc, Szombathelyen)

Július 2. (szombat), 18.40 vagy 20.00: Szombathelyi Haladás/Znojmo – DVTK (Király Kupa helyosztó, 2x30 perc, Szombathelyen)

Július 5. (kedd), 18.00: TSV Hartberg (osztrák II. o.) – DVTK (Hartbergben)

Július 9. (szombat), 19.00: DVTK – 1. FC Tatran Presov (szlovák I. o.)

Hírek a DVTK-ról:

Miskolc - Az egykori legendás miskolci sörfesztiválok hangulatát igyekszik feltámasztani a szerdán kezdődött, július 3-ig tartó Borsodi Sörfesztivál.

Ha a DVTK-n múlna, akkor Tisza Tibor már Diósgyőrben lenne.

Farkas Balázs a DVTK-nál edzett, Polényi Gábor azonban nem fog.

Gallardo leigazolását június 17-én jelentették be Diósgyőrben, de a tárgyalások – természetesen – már hetekkel korábban elkezdődtek.

Miskolc, Diósgyőr - Kedden elkezdődött Paco Gallardo magyarországi ,,nagy kihívása".

Hosszú távú partneri együttműködést írt alá a DVTK labdarúgócsapata  a Nike sportszergyártó céggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!