Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.28. 10:38

Magánlaksértés miatt őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság magánlaksértés elkövetése miatt indított nyomozást V. Richárd 23 éves szigetvári lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság magánlaksértés elkövetése miatt indított nyomozást V. Richárd 23 éves szigetvári lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. április 26-án késő este megjelent egy nyíregyházi lakásnál, ahová a tulajdonos engedélye és belegyezése nélkül bement, majd ott a lakás ajtaját több esetben ököllel megütötte, megrugdosta és a bent tartózkodókkal kiabált. A rendőrök a bejelentést követően a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Fémtolvaj rendőrkézen

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást K. István 28 éves tiszaeszlári lakos ellen. A férfit 2013. április 27-én Nyírtelek külterületén a rendőrjárőrök tetten értek, amikor kerékpárján különböző fémhulladékot szállított. A férfi az egyenruhásoknak a fémtárgyakról hitelt érdemlően nyilatkozni nem tudott majd elmondta, hogy azt engedély nélkül tulajdonította el egy közeli telephelyről. A rendőrök a tolvajt elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Bájait árulta- tetten érték

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Georgina 18 éves nyíregyházi lakos ellen. A lányt 2013. április 27-én este Nyíregyházán az egyenruhások tetten értek, amikor tiltott helyen a szükséges orvosi papírok nélkül anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált. A rendőrök a lányt a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!