Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.17. 10:46

Üresen állt a melegedő

Nyíregyháza - Szombaton megenyhült az idő és Nyíregyháza számos pontján visszatért az áramszolgáltatás. Bizonyára ennek köszönhető, hogy senki sem kopogtatott a Zrínyi Ilona Gimnázium központi kollégiumának ajtaján, ahol melegedőt alakítottak ki az áram és fűtés nélkül maradt lakosoknak.

Nyíregyháza - Szombaton megenyhült az idő és Nyíregyháza számos pontján visszatért az áramszolgáltatás. Bizonyára ennek köszönhető, hogy senki sem kopogtatott a Zrínyi Ilona Gimnázium központi kollégiumának ajtaján, ahol melegedőt alakítottak ki az áram és fűtés nélkül maradt lakosoknak. Ottjártunkkor a portaszolgálat két ügyeletese, Gellér Istvánné és Deák Józsefné elmondta: közel 30 megvetett ággyal és egy mobil pótradiátorral várták a betérőket, „szerencsére feleslegesen”. A katasztrófavédelem dolgozói vasárnap délelőtt összepakolták és elszállították a fekhelyeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!