Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 12:58

Oroson családok vannak áram és fűtés nélkül

Oros - Csütörtök este hét óta nincs áramunk, és mivel a gázkazán keringtetője is árammal működik, fűtésünk sincs - hívta fel péntek délelőtt szerkesztőségünket egy orosi olvasónk, aki elmondta: néhány hetes kislányát és a feleségét kénytelen volt bevinni a Ferenc körútra az anyósához, hogy a kicsi ne fagyjon meg.

Oros - Csütörtök este hét óta nincs áramunk, és mivel a gázkazán keringtetője is árammal működik, fűtésünk sincs - hívta fel péntek délelőtt szerkesztőségünket egy orosi olvasónk, aki elmondta: néhány hetes kislányát és a feleségét kénytelen volt bevinni a Ferenc körútra az anyósához, hogy a kicsi ne fagyjon meg. - Éjszaka elemlámpa fényében pelenkáztuk a gyereket, nem volt egy leányálom. Az autót ma reggel legalább háromnegyed órámba tellett kiszabadítani a néhol negyven centi magas hófalból, majd bevittem a családot a belvárosba. Az Orosi út délelőtt tíz óra körül még szinte járhatatlan volt, hazafelé jövet szerencsére már találkoztam hótolókkal.

Orosi olvasónk hozzátette: a szomszédja sem járt jobban, ő a fiáért kocsikázott át Debrecenbe, mert a csütörtök este Budapestről induló vonat egész éjszaka ott vesztegelt. A Meggyes utcán élő férfitól megtudtuk: gyakorlatilag egész Oroson nincs áram csütörtök este óta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!