Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 10:07

Őrizetben a három fatolvaj - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Sz. Krisztián 22 éves, B. Lajos 23 éves, valamint H. Zsolt 24 éves nyírbátori lakosok ellen.

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Sz. Krisztián 22 éves, B. Lajos 23 éves, valamint H. Zsolt 24 éves nyírbátori lakosok ellen. A három tolvaj 2013. március 14-én egy nyírbátori területről fát vágtak ki és azt megkísérelték eltulajdonítani, amikor a rendőrjárőr cselekményük közben tetten érték őket. Az egyenruhások a három tolvajt elfogásukat követően a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Betörtek, elfogták őket a rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított nyomozást K. János 30 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. március 14-én délelőtt egy nyíregyházi házba ablakbenyomás módszerével betört, majd onnan különböző műszaki cikkeket és használati tárgyat tulajdonított el. A rendőrök a férfit elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse lopás elkövetése miatt indított nyomozást egy 17 éves, valamint H. Sándor István 19 éves baktalórántházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. március 14-én reggelre falbontás módszerével behatoltak egy baktalórántházi élelmiszerüzletbe, ahonnan különböző értékeket tulajdonítottak el. A baktalórántházi rendőrök a két tolvajt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!