Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.09. 10:15

Három súlyos sérült a Napkor közelében történt hármas karambol nyomán

Napkor - Adott is, kapott is egy VW Passat egy hármas karambolban szombat reggel, ami után több mint egy órán keresztül volt lezárva a 41-es főút Napkornál.

Napkor - Adott is, kapott is egy VW Passat egy hármas karambolban szombat reggel, ami után több mint egy órán keresztül volt lezárva a 41-es főút Napkornál.Egy VW Passat tartott Apagy felé szombat reggel a 41-es főúton. Napkort elhagyva, a 13-as km szelvény közelében egy Toyotát akart a VW vezetője előzni, de ezt nem tudta befejezni, mert a ködben talán nem is vette észre a szemből, saját sávjában érkező Suzukit, és a két autó frontálisan összeütközött. A Suzuki lesodródott az útról, és egy fának vágódott. Az úton megpördülő VW-be egy Napkor felől érkező Citroen is beleütközött. A Suzukiban és a VW-ben ülőket a mentők azután láthatták el, hogy a műszaki mentéshez riasztott tűzoltók a két autót szétvágták. A rendőrség lezárta az utat a vizsgálat idejére. Az anyagi kár több millió forint. A mentők három súlyos sérültet vittek kórházba.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!