Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.31. 16:14

Hárman verték egymást Nyíregyházán - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 30-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 30-án történt események összefoglalója.

Elfogták a garázdákat

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. József 26 éves, N. István 22 éves, és V. Zoltán 25 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2013. március 30-án éjszaka Nyíregyháza belterületén előzetes szóváltást követően, összeverekedett, és kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök a három garázdát még a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Fatolvajokat fogtak el

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Á. József 45 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfit 2013. március 30-án a rendőrjárőrök érték tetten miközben egy nyíregyházi telephely erdős területéről fát szedett össze, és kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Tamás 18 éves, H. Pál 50 éves, és B. Attila 30 éves encsencsi lakosok ellen. A három férfit 2013. március 30-án a mezőőr érte tetten miközben egy encsencsi fasorból fát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a tolvajokat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrség a három férfit gyorsított eljárás során még az elfogásuk napján bíróság elé állította. A Nyírbátori Járásbíróság a tolvajoknak pénzbírságot szabott ki.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. Elemér 35 éves, és T. László 20 éves porcsalmai lakosok ellen. A két férfi 2013. március 30-án, egy Szamossályi külterületén lévő erdőből nyárfát tulajdonított el. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

 - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!