Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.10. 10:16

Fatolvajok őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 15 éves hajdúböszörményi, Á. András 30 éves nagycserkeszi, valamint L. B. Sándor 34 éves hajdúhadházi lakosok ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 15 éves hajdúböszörményi, Á. András 30 éves nagycserkeszi, valamint L. B. Sándor 34 éves hajdúhadházi lakosok ellen. A három tolvajt 2013. március 9-én délután a rendőrőrs munkatársai tetten érték, amikor már korábban kivágott és eltulajdonított fát egy személygépkocsiba pakoltak be. Az egyenruhások a tolvajokat a rendőrőrsre előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást L. Sándor tisztabereki lakos ellen, aki 2013. március 9-én egy Zajta külterületén található fasorból a sértett engedélye és beleegyezése nélkül fát lopott el. A tulajdon elleni szabálysértésen tetten ért férfit a rendőrök, elfogását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!