Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.02. 15:35

Ami nekünk már csak lom

Nyíregyháza - Megint itt a tavasz, és megint itt a lomtalanítás. Hagyományosan március elején teszik ki az emberek azokat a holmikat, amik vagy működnek még, vagy nem, de a tulajdonosnak már csak kerülgetni való lomot jelentenek.

Nyíregyháza - Megint itt a tavasz, és megint itt a lomtalanítás. Hagyományosan március elején teszik ki az emberek azokat a holmikat, amik vagy működnek még, vagy nem, de a tulajdonosnak már csak kerülgetni való lomot jelentenek. A táblákkal megjelölt helyek közelében a szegényebb emberek már péntek este letelepedtek, majd amint érkezett valami újabb csomag, azonnal kezdődött a szelektálás. Ami nekünk haszontalan, az nekik még eladható fémhulladék, hibátlan műanyag edény, eltüzelhető száraz fa. Az élelmesebbek már a teherrel érkező elé siettek, hogy ők kapják a hasznosítható kabátot, javítható villanymotort. Ha eközben össze is kaptak, hamar helyreállt a rend. Mielőtt lebecsülnénk őket, gondoljon mindenki arra, ha egy katasztrófa tönkre tenné az infrastruktúrát, lehet, hogy a WiFi nemzedék szorulna rá az ő segítségükre a túlélés praktikái miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!