Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.16. 10:55

78 éves hölgy a hideg házban - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 15-én történt események rövid összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 15-én történt események rövid összefoglalója.A rendőrség ügyeletére 2013. március 15-én reggel érkezett állampolgári bejelentést, miszerint egy nyíregyházi lakásában tartózkodó idős nőnek az időjárási helyzetből adódóan a huzamosabb ideig tartó áramkimaradás miatt, lakása fűtés nélkül maradt. A nyíregyházi rendőrök a hideg házban egy 78 éves hölgyet találtak, akit élete és testi épségének védelme érdekében azonnal az egyik hozzátartozójához szállítottak.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai igazoltattak 2013. március 15-én délután Nyíregyháza belterületén egy szemmel láthatóan megrémült férfit, aki az ellenőrzés során a rendőröknek elmondta, hogy egy pár napja költözött a környékre, ahonnan délelőtt távozott, de mivel még nem ismeri jól a területet eltévedt, órák óta bolyong, nem talál haza és már nagyon fázik. A rendőrök a férfit biztonsági intézkedés keretében otthonába szállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!