Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.05. 15:55

Valentin napi ajándék a Móricz Zsigmond Színháztól

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színház páratlan akciójában, amely nem csak pároknak szól, 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a művészetkedvelők, míg a Színházi pártoló tagsági” kártyával rendelkező nézők 30 százalékkal olcsóbban tekinthetik meg a februári előadásokat.

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színház páratlan akciójában, amely nem csak pároknak szól, 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a művészetkedvelők, míg a Színházi pártoló tagsági” kártyával rendelkező nézők 30 százalékkal olcsóbban tekinthetik meg a februári előadásokat. Az akcióban olyan sikerdarabok szerepelnek, mint a Thália Színház Humorfesztiváljára meghívást kapott „Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak, „Az ügynök halála” Pregitzer Fruzsina és Horváth László Attila főszereplésével, a Black Comedy című bohózat, illetve Bodolay Géza rendezésében a Naplók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!