Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.09. 10:24

Tetőre borult egy autó a 36-os főút mellett

Nyíregyháza - Egy útra szaladó kutya zavarhatta meg a gépkocsi vezetőjét, aki a jeges úton lecsúszott az út menti árokba Benkőbokor közelében.

Nyíregyháza - Egy útra szaladó kutya zavarhatta meg a gépkocsi vezetőjét, aki a jeges úton lecsúszott az út menti árokba Benkőbokor közelében.Az elsődleges információ szerint Nyíregyháza irányából tartott Nagycserkesz felé a 36-os főúton szombat hajnalban egy VW Bora

 Az egyik szakaszon egy kettős kanyart követően egy útra szaladó kutya miatt kényszerült fékezni a gépkocsivezető, és eközben a kormányt is félre kaphatta, mert a bal oldalon lefutott az árokba, ahol megakadt és tetőre borulva állt meg. A törött ablakon keresztül a járművezető ki tudott szállni, a mentők megvizsgálták, de csak karcolásokat szenvedett, így nem kellett kórházba vinni. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében. Az anyagi kár több százezer forint lehet. Az utat járták a sószórók, de lehet, hogy a szállingózó hó és a hideg miatt ez nem volt elég, a máskor megszokott sebességű közlekedéshez.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!