Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.22. 18:13

Súlyos baleset Székely és Nyírbogdány között, egy utas kiesett az autóból

Székely, Nyírbogdány - Péntek délelőtt három gépkocsi karambolja miatt kellett lezárni a 4-es főutat Székely és Nyírbogdány között.

Székely, Nyírbogdány - Péntek délelőtt három gépkocsi karambolja miatt kellett lezárni a 4-es főutat Székely és Nyírbogdány között.Az elsődleges információ szerint egy Suzuki haladt a 4-es főúton Székely felől Nyíregyháza irányába. Az autó Nyírbogdányhoz közeledve eddig ismeretlen okból nekiment a szemből érkező Skoda oldalának, majd megpördült. A Skoda ezután az árokba vágódott, a Suzuki pedig az úton pörögve nekicsapódott a Skodával egy irányban haladó Fordnak. A Suzukiban ülő utas kitörte az ajtót, és kiesett a gépkocsiból. Rajta kívül még egy embert vitt kórházba a mentő.

A műszaki mentéshez riasztást kaptak a Katasztrófavédelem tűzoltói. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében, az anyagi kár több millió forint is lehet.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!