Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.19. 15:43

Professzionális érdekvédelemre van szükség

Nyíregyháza - Továbbképzést tartottak szakszervezeti tisztségviselőknek Nyíregyházán kedden.

Nyíregyháza - Továbbképzést tartottak szakszervezeti tisztségviselőknek Nyíregyházán kedden.Szakszervezeti tisztségviselőknek szerveztek továbbképzést Nyíregyházán kedden. Ezúttal a tagszervezés sikeresebbé tételéről, a kampányok lebonyolításáról és a hatékony, professzionális érdekvédelem módszereiről tanácskoztak. A rendezvényen a téma svájci szakértői ismertették a tapasztalataikat.

Hajdú Nándor, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének, illetve a szóban forgó projekt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tanácsadója elmondta: az a cél, hogy a szakszervezetek tisztségviselői minél eredményesebben láthassák el a dolgozók érdekképviseletét és érdekvédelmét. Minden munkavállaló legyen tisztában a kötelességivel és a jogaival. A hazai és a nemzetközi gazdasági és politikai realitások figyelembevételével, a kellő kommunikációs, valamint tárgyalástechnikai ismeretek és gyakorlat birtokában a nagyrészt külföldi tulajdonban lévő cégeknél is eredményesen érvényesíthetők a dolgozók érdekei. Kezelni szükséges az esetleg kialakuló konfliktusokat, azokra fel kell készülni. Erre is szolgált a keddi tréning.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!