Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.25. 11:32

Osztálykirándulás és wellness hétvége a jótettekért

Nyíregyháza, Záhony - A napokban tették közzé a Criminon Magyarország Alapítvány „Tegyél 3 jó dolgot!” pályázatának különdíjasait.

Nyíregyháza, Záhony - A napokban tették közzé a Criminon Magyarország Alapítvány „Tegyél 3 jó dolgot!” pályázatának különdíjasait.

A pályáztatók előtte már nyilvánosságra hozták a zsűri döntését, mely szerint az 5 korcsoport közül a Kántorjánosi Móra Ferenc ÁMK Általános Iskola 3/a, illetve a záhonyi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégium 10/c osztálya révén kettőben is szabolcsi elsőség született.

A különdíjasok között a Tiszaszalkai Általános Iskola és Óvoda pályázatát 100 ezer forinttal jutalmazták, a négy, osztálykirándulással elismert közösség közé került a záhonyi középiskola 10/c osztálya, míg a 6 Legjobb pedagógus díj egyikét, mellyel 2 személyes wellness hétvége is jár, a záhonyi középiskola tanárnőjének, Józan Kornéliának ítélték.

A jutalmazásban részesült közösségek és pedagógusok elismerésének értékét növeli, hogy több mint hét és félezer nevező közül kerültek kiválasztásra. A nyerteseket a 2013. március 10-én a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Díjátadó Gálán köszöntik a szervezők.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!