Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.20. 11:15

Nők Hete Záhonyban

Záhony - Idén március 4-8-iga rendezik meg a hagyományos Nők Hetét a határvárosban. A rendezvényeknek a helyi művelődési ház nyújt otthont.

Záhony - Idén március 4-8-iga rendezik meg a hagyományos Nők Hetét a határvárosban. A rendezvényeknek a helyi művelődési ház nyújt otthont. Az események március 4-én, hétfőn 15 órától az intézmény reiki klubjának önkéntes segítő szolgáltatásaival (kezelések, talpmasszázs, szimbólum gyógyászat, gyógymasszázs) veszik kezdetüket, majd 16,30 órakor kerül sor az ünnepélyes megnyitóra. 17 órától Kövesi Péter reiki mester, író Nők, nőiesség és a család a változó világban címmel tart előadást.

Ezen a napon nyitják meg a húsvéti hagyományőrző tárgyakból összeállított kiállítást is. Március 5-én, kedden 16,30 órától dr. Láposi Sándor pszichológus a szeretet és a megértés kapcsolatáról mondja el gondolatait. Március 6-án, szerdán 16 órától Tóthné Békés Zsófia a mindennapokhoz nyújt praktikus tanácsokat. 18,30 órától a középiskola tornatermében Oláh Gáborné gyógytestnevelő tanár tart foglalkozást az érdeklődőknek. Március 7-én, csütörtökön Deák-Fogarasi Ágnes számmisztikai előadása szerepel a programban, míg március 8-án, pénteken 17 órától záró rendezvényként népszerű előadók részvételével magyar nóta és operett gálára kerül sor.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!