Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.23. 12:59

Megkérdeztük: Az ön lakóhelyén milyen az életszínvonal?

Ezúttal arról érdeklődtünk Olvasóinktól, hogy lakóhelyükön milyen életszínvonal mutatkozik.

Ezúttal arról érdeklődtünk Olvasóinktól, hogy lakóhelyükön milyen életszínvonal mutatkozik.Piskóti Ferencné (Újfehértó): – Alapvetően jó, hiszen mindenki hozzáfér az alapvető közműszolgáltatásokhoz (víz, gáz, villany), sok bolt, üzlet található a városban, a közlekedés is megfelelő. A szennyvízberuházás sajnos még nem valósult meg a mi utcánkban.A munkanélküliség okozta elszegényedés sajnos Újfehértón is megmutatkozik.

Kenyeres László Tiszavasváriban él a feleségével. – A lakosság életszínvonala eltérő, hiszen óriási szakadék tátong a nagyon szegény és az igen tehetős réteg között. Minden árucikket, szolgáltatást megkap az ember, csak győzze fizetni a számlákat! A közbiztonságot javítani kellene a város egy-egy területén – mondta a családfő. Neje, Kenyeres Lászlóné semmi pénzért nem költözne el szülővárosából. Alapvetően elégedett, de úgy véli, jobban oda kellene figyelni a város közterületeinek tisztán tartására.

Demeter Richárd (Vásárosnamény): Sok tennivaló lenne a településünkön. Több üzletre, boltra és egy színvonalas szórakozóhelyre lenne szükség. Az utak állapota jó, a közszolgáltatásokkal, internettel sincs gond, hármast adnék, ha osztályozni kellene a helyzetet!

Jónás Beatrix (Olaszliszka): Amit egy falutól elvárhat az ember, azt megadja a lakosoknak Olaszliszka. Van pár szórakozóhely, bolt, de nem hasonlítható egy nagyvároshoz.

A baktalórántházi Gerják Dorottya szerint mindig van/lenne mit fejleszteni, javítani, de alapvetően elégedett a város színvonalával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!