Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.02. 14:48

Lelepleztük a titkot

Nyíregyháza - Jótékonyan, jókedvűen a Jókaiért szlogennel idén is megrendezték az évek óta népszerű jótékonysági bált Nyíregyházán, a Jókai Mór református általános iskolában, idén a Titok volt a rendezvény központi gondolata.

Nyíregyháza - Jótékonyan, jókedvűen a Jókaiért szlogennel idén is megrendezték az évek óta népszerű jótékonysági bált Nyíregyházán, a Jókai Mór református általános iskolában, idén a Titok volt a rendezvény központi gondolata.Aki nem tudott részt venni, de támogatja az iskola biztonsági rendszerének létesítését, „téglajeggyel” járulhat hozzá az intézmény további fejlődéséhez. A műsorban fellépett a Muzsika hangjaival a Cibere tánccsoport, megénekeltette a közönséget Herczku Ági és Mikola Parov, de ropták a tanárok Tiroli muzsikára, és persze volt tombola is. Az est egy olyan titok köré fonódott, aminek központi alakja Sisi és titkai voltak. A vacsorát követő hangulatról a Polip együttes gondoskodott. A tombolán pedig több mint száz ajándék talált gazdára.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!