Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.01. 09:20

Jegyzet: Ez lenne a honi módi?

Lassan megbarátkozhatunk a gondolattal, hogy amint közeleg a 2014-es választás, egyre több és intenzívebb olyan politikai támadást indít egyik párt a másik ellen, melyek legtöbbjének hátterében csak a politikai tőkekovácsolás áll. - Tarnavölgyi Gergely jegyzete.

Lassan megbarátkozhatunk a gondolattal, hogy amint közeleg a 2014-es választás, egyre több és intenzívebb olyan politikai támadást indít egyik párt a másik ellen, melyek legtöbbjének hátterében csak a politikai tőkekovácsolás áll. - Tarnavölgyi Gergely jegyzete. Számomra mindig is visszatetsző volt, hogy csinálhatott bármit is az aktuális kormánypárt, azt az ellenzék azon melegében megkritizálta. Néha az az érzésem, sokan úgy vélik, nekik mindig muszáj megszólalniuk. Félreértés ne essék, nem azt akarom sugallni, hogy aki hatalmon van, az ebből kifolyólag nem hozhat rossz döntést, csak az elvvel van kifogásom.

Olvasom, hogy a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázati keretet állapított meg közfoglalkoztatottak üdültetésére. Nem telt bele sok idő, több oldalról már érkezett a támadás: ezért meg ezért nem jó a szándék, miért csak ennyit, miért csak elektronikusan lehet pályázni. Fogadni mernék, ellenkező esetben az lenne a baj, hogy miért kellett erre ennyi pénzt elkölteni, amikor kínlódik az egészségügy, alacsonyak a nyugdíjak, küszködnek a kis- és középvállalkozások és így tovább. Nem csoda, ha sokan inkább elfordulnak a honi politikától, ha az nem áll másból, mint sárdobálásból, a „pecsenye sütögetéséből”, képmutatásból és helyezkedésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!