Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.04. 15:40

Hosszan zúgott a vastaps a Néptáncantológián

Nyíregyháza, Budapest - Az amatőr néptánc világának legrangosabb eseményére, a február 2-án megrendezett Néptáncantológiára kapott meghívást a Nyíregyházi Művészeti Középiskola táncművészeti tagozatának Újfigurás Táncegyüttese.

Nyíregyháza, Budapest - Az amatőr néptánc világának legrangosabb eseményére, a február 2-án megrendezett Néptáncantológiára kapott meghívást a Nyíregyházi Művészeti Középiskola táncművészeti tagozatának Újfigurás Táncegyüttese.A közelmúltban kiváló minősítést szerzett együttes, Szilágyi Zsoltné és Szilágyi Zsolt: „A kállai kertek alatt…” című produkciójával szerepelt a Budapesti Operettszínházban, melyben Kiskálló, Nagykálló és Kállósemjén táncmatériáját dolgozták föl az alkotók. A hosszas vastaps és a hangos ováció a fiatalok tehetségéről, a bemutató sikerességéről, árulkodott.

A sikeres táncosokat az érdeklődők is megtekinthetik március 5-én a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamarájában, ahol önálló esttel mutatkozik be a tagozat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!