Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.04. 09:15

Garázdákat fogtak el a nyíregyházi rendőrök - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt indított nyomozást B. Gergő 21 éves, B. László 24 éves, valamint Sz. János Dávid 25 éves mádi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. február 3-án hajnalban egy nyíregyházi szórakozóhely előtt, előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 26 éves nyíregyházi férfit.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntett elkövetése miatt indított nyomozást B. Gergő 21 éves, B. László 24 éves, valamint Sz. János Dávid 25 éves mádi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. február 3-án hajnalban egy nyíregyházi szórakozóhely előtt, előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 26 éves nyíregyházi férfit. A sértett a bűncselekmény során, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrök a garázda társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Tolvajok őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást B. József 37 éves taktaszagai lakos ellen, aki 2013. február 3-án kora este egy nyíregyházi nagyáruházból különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor az üzlet biztonsági őre tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. Gábor 21 éves, valamint B. Zoltán 26 éves tiszaberceli lakosok ellen, akiket a rendőrjárőrök 2013. február 3-án délután igazoltattak Tiszabercel belterületén, amikor kerékpárjukon nagy mennyiségű akácfát toltak. Az ellenőrzés során a szállított fa eredetére vonatkozóan a két férfi hitelt érdemlően nyilatkozni nem tudott, majd elismerték, hogy azt engedély nélkül tulajdonították el. A rendőrök a két tolvajt, elfogásukat követően szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást V. István 26 éves paposi lakos ellen. A rendőrség ügyeletére 2013. február 3-án egy paposi földterület tulajdonosa tett bejelentést, miszerint akácerdőjéből ismeretlen tettes nagy mennyiségű fát tulajdonított el. A rendőrök a helyszínre éreve a hóban, lábbeli nyomokat találtak melyet követve eljutottak egy paposi házhoz, ahol a lakás hátsó udvarán frissen vágott akácfa volt lerakva. A házban tartózkodó V. Istvánt a rendőrök ellenőrzés alá vonták, aki beismerte, hogy engedély nélkül vágta ki és tulajdonította el a fákat. A rendőrök a férfit, elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!