Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.01. 11:47

Bővített nyitvatartási idővel várják az ügyfeleket

Nyíregyháza - Február elsejétől ezentúl minden munkanapon reggel nyolctól este nyolcig várja ügyfeleit a nyíregyházi okmányiroda. A hivatalos bejelentésen dr. Vinnai Győző megyei kormánymegbízott elmondta: a nyíregyházi járási hivatal megalakulása óta eltelt egy hónap tapasztalata alapján döntöttek a kibővített ügyfélfogadási időről, és remélik, hogy ezáltal a napközbeni forgalom mérséklődhet.

Nyíregyháza - Február elsejétől ezentúl minden munkanapon reggel nyolctól este nyolcig várja ügyfeleit a nyíregyházi okmányiroda. A hivatalos bejelentésen dr. Vinnai Győző megyei kormánymegbízott elmondta: a nyíregyházi járási hivatal megalakulása óta eltelt egy hónap tapasztalata alapján döntöttek a kibővített ügyfélfogadási időről, és remélik, hogy ezáltal a napközbeni forgalom mérséklődhet. – Napi 700-800 ügyfél fordul meg az okmányirodában, ez jelentős várakozási időt is okozott bizonyos esetekben, de ha az emberek hozzászoknak ahhoz, hogy február elsejétől munkaidő után is elvégezhetik az ügyes-bajos dolgaikat, akkor a sorban állást is el lehet majd kerülni – mondta dr. Vinnai Győző, aki hozzátette, tárgyalnak arról, hogy a vasútállomás mellett egy új kormányablakot nyissanak.

– Míg az ügyfelek a vonat indulására várnak, közben ügyeket is intézhetnek a kormányablakban. A nyíregyházi járási hivatal vezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit arról, hogy nem minden ablak fog este nyolcig működni, eleinte 2-3 ügyintéző dolgozna csak. – Fontos megjegyeznem, hogy ez a változás nem kerül plusz kiadásba sem az államnak, sem az embereknek – fogalmazott dr. Galambos Ildikó. A sajtótájékoztatón elhangzott: telefonos is lehet időpontot kérni a 42-508-426-os és a 42-508-407-es számon, illetve elektronikus úton az ügyfélkapu rendszerén keresztül.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!