Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.05. 14:47

Biztonsági intézkedések Szabolcsban

A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság beszámolója a 2013. február 3-án és 4-én történt biztonsági intézkedésekről.

A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság beszámolója a 2013. február 3-án és 4-én történt biztonsági intézkedésekről.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai igazoltattak 2013. február 3-án késő este egy 43 éves nyíregyházi nőt, aki a nyíregyházi kórház előtt található parkolóban barangolt, szemmel láthatóan zavart állapotban. Az ellenőrzés során a nő a rendőröknek elmondta, hogy nem rég engedték ki a kórházból, és azért sétálgat, mert a hozzátartozóit várja, azonban azok még nem érkeztek meg. Továbbá elmondta, hogy nehezen tud tájékozódni, az utcákat nem ismeri, illetve telefonnal sem rendelkezik, hogy a hozzátartozóit értesíteni tudja. A rendőrök a nőt élete, illetve testi épségének védelme érdekében biztonsági intézkedés keretében lakására szállították.

A rendőrség ügyeletére 2013. február 4-én érkezett állampolgári bejelentés, miszerint egy Újfehértó, Ereszvény tanyai ház előtt egy férfi mezítláb, sáros ruhában sétálgat. A rendőrök a helyszínen egy 28 éves hajdúhadházi férfit találták, aki az ellenőrzés során elmondta, hogy még 3-án indult el otthonról és nem tudja, hogyan került Újfehértóra. A férfit az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében a területhatárra szállították, ahol átadták a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársainak.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!