Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.17. 11:15

Az Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskoláért báloztak a Nyíregyházi Főiskolán

Nyíregyháza - Talán természetesnek mondható, hogy ha egy főiskolának két gyakorló iskolája van, akkor egy bál erejéig szívesen ad otthont az annak támogatására szervezett jótékonysági bál céljára.

Nyíregyháza - Talán természetesnek mondható, hogy ha egy főiskolának két gyakorló iskolája van, akkor egy bál erejéig szívesen ad otthont az annak támogatására szervezett jótékonysági bál céljára.Szombat este Nyíregyházán zsúfolásig telt a Nyíregyházi Főiskola Kodály terme, ahol jótékonysági bált tartottak. A támogatók körében országgyűlési képviselő, polgármester, valamint sportoló, és vállalkozó is volt. A megnyitóban az iskola igazgatója köszöntötte a vendégeket. A később színpadra szólított dr. Jánosi Zoltán rektor úr egy információt osztott meg a közönséggel, az igazgató úr Andó Károly hosszú és sikeres pályafutása elismeréséül a Genius Apáczai Diploma Díj Arany fokozatában részesült. Tehát nem csak a tanulók, de az oktatók is kitűnő teljesítménnyel szereznek elismerést az Apáczai általános iskolának. Még egy jó hírt sikerült a vendégeknek elmondani: a Vásárosnaményban tartott kihelyezett kormányülésen a kormányfő kijelentette, a főiskolára szükség van, ebből következően a gyakorló iskolákra is szép jövő vár.

Az est szervezőjét virágcsokorral köszöntötték, majd a színpadot a legifjabbak, a leendő apáczaisok vették át. Őket a mostani tanulókból alakított táncosok követték, majd igényes zene mellett vacsorával és tánccal folytatódott a remek est.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!