Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.19. 10:39

Őrizetben a tolvajok - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. János 69 éves, és M. János 42 éves kisvárdai lakosok ellen, akik 2013. január 18-án délelőtt egy Nagymeződülőn található akácfasorból fát vágtak ki, és azt megkísérelték eltulajdonítani.

Nyíregyháza - A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. János 69 éves, és M. János 42 éves kisvárdai lakosok ellen, akik 2013. január 18-án délelőtt egy Nagymeződülőn található akácfasorból fát vágtak ki, és azt megkísérelték eltulajdonítani. A terület tulajdonosa cselekményük közben tetten érte a tolvajokat és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrség a két férfit elfogása után szabálysértési őrizetbe vette, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság lé állítják.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást H. Tihamér 31 éves, valamint egy 16 éves ököritófülpösi lakos ellen, akiket 2013. január 18-án délelőtt a helyi mezőőr tetten ért, amikor egy Ököritófülpös- Gerecse tagban található erdőből fát vágtak ki és azt megkísérelték eltulajdonítani. A rendőrök a tolvajokat elfogásukat követően szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást Sz. Béla 63 éves tunyogmatolcsi, B. János Ernő 49 éves, B. Norbert 24 éves, valamint B. Krisztián 19 éves tisztaberki lakosok ellen, akik 2013. január 18-án Fehérgyarmat külterületén engedély nélkül fát vágtak ki és azt megkísérelték eltulajdonítani. Az egyenruhások a tolvajokat elfogták, a rendőrkapitányságra elállították, és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykálló Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást N. Attila 38 éves, M. Sándor József 27 éves valamint R. Bálint 19 éves nagykállói lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három elkövető 2013. január 18-án este bement egy nagykállói ház udvarára, ahol a ház melléképületébe lakatlefeszítés módszerével betörtek és onnan értékeket kíséreltek meg eltulajdonítani, amikor cselekményük közben a rendőrjárőrök tetten érték őket. A nagykállói rendőrök a három tolvajt a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!