Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.27. 18:37

Minden ízében páratlan volt a jubileumi Vay bál

Baktalórántháza - Szombaton este közel félezren kívántak boldog születésnapot jelenlétükkel az 50. születésnapját ünneplő Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumnak a Naményi úti tornacsarnokban.

Baktalórántháza - Szombaton este közel félezren kívántak boldog születésnapot jelenlétükkel az 50. születésnapját ünneplő Vay Ádám Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumnak a Naményi úti tornacsarnokban.A jubileumi ünnepségen szépen megterített asztalok, finom fogások fogadták, majd zenés-táncos előadások, fagylalt show és hajnalig tartó, minden ízében élő zene szórakoztatta a bálozókat. A hagyományoknak megfelelően az ételkülönlegességeket idén is az iskola lelkes és fáradhatatlan tanulói készítették, illetve szolgálták fel, szaktanári iránymutatás mellett.

Az ünnepi asztaloknál a középiskola egykori és mostani diákjai, pedagógusai, dolgozói, valamint szülők és támogatók önfeledten beszélgettek a Vay múltjáról, jelenéről és jövőjéről, valamint nagy érdeklődéssel lapozgatták az intézmény félévszázados történelmét bemutató jubileumi évkönyvet.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!