Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.23. 14:57

Lakatlan ház lángolt Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond utca egyik házából tört ki a füst, ezért riasztotta valaki szerdán koradélután a Katasztrófavédelmet. A tűzoltók több járművel indultak a kárhelyre. A valamikor jobb napokat látott vályogfalú régi épület belső részeiben feltehetően hajléktalanok szoktak tanyát verni, és ők okozhattak tüzet.

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond utca egyik házából tört ki a füst, ezért riasztotta valaki szerdán koradélután a Katasztrófavédelmet. A tűzoltók több járművel indultak a kárhelyre. A valamikor jobb napokat látott vályogfalú régi épület belső részeiben feltehetően hajléktalanok szoktak tanyát verni, és ők okozhattak tüzet. A lángokat gyorsan eloltották, majd adatfelvétel céljából a rendőrök is kivonultak. A kár nagyságát nehéz lehet felmérni, mert alighanem a tűz előtt sem volt már túl jó állapotban az épület. Személyi sérülés nem történt, kérdést, - ahogy egy közelben lakó elmondta – mikor jönnek újra a hajléktalanok, mert akkor akár megismétlődhet a mostani eset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!