Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.30. 10:02

A legkisebb település csapatának nagy sikere

Futsal - A csengeri Ady Endre Gimnázium képviselte a megyénket a Vácon rendezett országos futsal döntőben. A V-VI. korcsoportban húsz csapat lépett pályára a Duna-parti városban.

Futsal - A csengeri Ady Endre Gimnázium képviselte a megyénket a Vácon rendezett országos futsal döntőben. A V-VI. korcsoportban húsz csapat lépett pályára a Duna-parti városban.A csoportmérkőzések során a szatmáriak 2–2-es dföntetlent játszottak a Szegeddel, majd hatosrúgásokkal kerekedtek felül, a Baját 3–2-re verték, a Székesfehérvárral szemben elért újabb 2–2-es eredményt követően ugyancsak jobb büntetőzésüknek köszönhetően nyertek.

A legjobb nyolc közé jutott, Barcsay István által felkészített csengeri csapat a folytatásban minimális különbséggel bukta el a Kazincbarcika, Kaposvár és Pécs elleni összecsapásokat, így végül a nyolcadik helyen zártak.

A szabolcsiak legkisebb településként szerepeltek a fináléban. Számukra nagy siker az elért eredmény, amiért mindenkinek jár a dicséret.

Érdekesség, hogy a nyolcas döntőbe jutott csapatok közül csak két olyan középiskola akadt, amely a keleti régióját képviselte – Kazincbarcika és persze, Csenger.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!