Szabolcs-Szatmár-Bereg

2011.06.08. 11:20

Pedagógusnapot ünnepeltek a záhonyi középiskolában

<p>Záhony - Kedd délután a tanoda éttermében rendezték meg a pedagógusnapi ünnepséget a záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban.</p>

Az eseményre az iskola pedagógusai, szakalkalmazottai mellett meghívást kaptak a felnőttképzésben közreműködő óraadó tanárok, szakoktatók is. Daku Leticia műsorvezető köszöntője után Lakatos Eszter és Németh Tímea verseket, a Vassné Oláh Ágnes ének-zene tanár vezette Vadrózsák kamarakórus dalcsokrot, Filep Szabina és Horváth Evelin négykezes zongoradarabot adott elő az ünnepeltek tiszteletére.

Beresnyákné Bezzeg Petra megbízott igazgató ünnepi beszédét követően kitüntetések átadására került sor. A legjelentősebb intézményi elismerést, a Kandó Kálmán plakettet, kiemelkedő munkájuk elismeréséül a pedagógusok Vass Béla ny. igazgatónak, a technikai dolgozók Jánosi Jánosné szakalkalmazottnak ítélték oda. A három évtizeden át a tanodában tevékenykedett Vass Béla a szakminiszter által adományozott Pedagógus szolgálati emlékérmet is átvehette. Az ünnepséget a hagyományos fehér asztal melletti oldott beszélgetés zárta.

- Tancsik Róbert -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!