Szabolcs-Szatmár-Bereg

2011.05.30. 16:32

Íme a múlt hét legnézettebb videói a SZON-on!

<p>Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Leégett a droglabor Nyíregyházán. Fedélzeti videó a hétvégi Drift futamról. Gyönyörű szabolcsi lányok mutatták meg bájaikat. Valami fura volt látható nemrég Nyíregyházán. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>

Leégett a droglabor Nyíregyházán

Kedden koraeste egy Nyíregyháza külterületén található tanya melléképülete kapott lángra. A környékbeliek riasztották a tűzoltóságot és a rendőrséget, előtte három személyt láttak gépkocsival sietősen távozni. Videó: police.hu


Fedélzeti videó a hétvégi Drift futamról

Szombaton ismét gumifüstbe borult Máriapócs, ahol bődületes csatáknak lehettek szemtanúi a RabócsiRingre látogatók. A Szabolcs Online ezúttal is a pálya széléről örökítette meg a legizgalmasabb pillanatokat az erotikus autómosáson át a páros csatákig. Közben kamerát szereltünk Szegesdi Gabi BMW-jére is.


Gitta, péntek szépe

A nyírpazonyi Váraczki Gitta még tanul, de már nagyon várta a nyarat, hogy minél többet lehessen a szabadban.


Segway: Egyensúlyra szükség lesz

Valami fura volt látható nemrég Nyíregyházán. A lényege, hogy két keréken guruló közlekedő szerkezet, ám a kerekek egymás mellett vannak, nincs ülés, de elképesztő  könnyedséggel halad vele, már akinek van ilyen szerkentyűje és jól tud egyensúlyozni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!