Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.09.01. 19:54

Tanévkezdés a záhonyi középiskolában

<p>Az elmúlt héten az alakuló, e héten pedig a tanévnyitó értekezlettel készültek a záhonyi tanoda pedagógusai az újabb iskolai évre, míg szerdán reggel az évnyitó ünnepséggel ténylegesen is kezdetét vette a tanév a határvárosi középiskolában.</p>

A Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégiumban a 2010-2011-es tanévben a 9-12. évfolyamon három szakon kilenc osztályban, a nappali tagozatos felnőttképzésben három szakon négy osztályban, míg az esti tagozaton három gimnáziumi osztályban folyik az oktatás az intézményben. A 9. évfolyamon új szakként jelent meg a belügyi rendészeti előkészítő képzés. A mai ünnepségen Leleszi Tibor igazgató nagy gondolkodókat idézve a folyamatos és elhivatott tanulásra hívta fel a diákok figyelmét.

A nyári szünetben jelentős felújítások voltak a kollégiumban, az iskolában pedig több sikeres pályázat nyomán rövidesen komoly informatikai infrastruktúra fejlesztésre kerül sor.

- Háda Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!