Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.09.11. 20:44

Négy tűzoltójármű sietett a negyedik emeleti tűzhöz Nyíregyházán

<p>Szombat este egy toronyház negyedik emeleti lakásából jeleztek szivárgó füstöt a Búza utcán, a jelzés nyomán mentőt is hívtak a kárhelyre</p>

A szerkocsik mellett egy magasból mentőt is a Búza utcai társasházhoz küldtek szombat este Nyíregyházán, amikor egy lakásból füst szivárgott a szabadba. A lépcsőházban gyorsan jutottak a tűzfészekig a nyíregyházi tűzoltók, majd a lakásba bejutva kiderült, hogy a konyhában van a baj, ugyanis a házban lakó személy tisztázatlan körülmények között égve hagyta a tűzhelyet, amire korábban ételt tett fel, az kezdett lángolni és füstölni. Gyorsan eloltották, nem kellett az épületet kiüríteni. Eközben megérkeztek a mentők is, megvizsgálták a kárt szenvedett lakót, és nem vitték kórházba, állapota szerencsére nem volt súlyos. Az anyagi kár nagyságát majd később mérik fel, a tűzoltók gyorsan összepakoltak és visszavonultak a laktanyába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!