Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.30. 16:49

Önkormányzati választás 2010 – Az út, amin járnunk kell...

<p>Nagy László szocialista polgármesterjelöltnek és az MSZP 15 képviselőjelöltjének is sikerült összegyűjtenie a szükséges ajánlószelvényeket – jelentette be Csabai Lászlóné polgármester.</p>

Mint mondta, az elmúlt 4, 8, 16 év eredményei magukért beszélnek, emellett az ajánlószelvényeket gyűjtő jelölteket egyértelműen megerősítette a lakosság abban, hogy a város jó úton jár, és ezen kell tovább haladni.

Nagy László szerint az emberek egyre inkább tapasztalják a Fidesz kormány kapkodási lázban született, elhibázott kormányzati lépéseinek következményét. – Újra növekszik a bizalom az MSZP iránt. Korrekt kampányt szeretnénk folytatni, melyben nincs helye olyan hangoknak, amelyek ártanak Nyíregyháza presztízsének – mondta.

Csabai Lászlóné hangsúlyozta: Nagy László és valamennyi képviselőjelölt a teljes bizalmát és támogatását élvezi. Hozzátette: –Amíg Nagy László 12 éves munkássága és élete nyitott könyv a szavazópolgárok előtt, a Fidesz színeiben induló Kovács Ferencről sajnos nem sokat tudni. Ezért kényszerült az MSZP kérdéseket feltenni neki, amire korrekten megfelelt. Sajnálatos, hogy a Fidelitas túlreagálta ezt a dolgot. A napokban találkozót szervezünk a város gazdasági társaságainak vezetőivel. A nyílt és őszinte tájékoztató beszélgetésre várjuk a többi párt polgármesterjelöltjét is!

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!