Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.18. 09:11

Négyes karambol két sérülttel az Orosi úton

<p>Két sávot zártak le az összetört autók és a nyomok miatt kedden délután az Orosi úton Nyíregyházán, amikor négy autó ütközött és ketten megsérültek.</p>

2010. augusztus 18. szerda

Tisztázódik a négyes karambol

Írásban jelezte egy olvasónk, hogy miként történt a két sérülttel járó közúti baleset kedden délután a 41-es főút Nyíregyházára bevezető oldalán a Tujafa utca vonalában

Állítása szerint az elsődleges információnk pontatlan volt, a karambol nem amiatt történt, mert a Nissan hajtott az Opelnek, hanem az Opel hajtott a Nissannak, ezután a megdőlő haszonjárművet a járművezető nagy lélekjelenléttel megelőzte a nagyobb bajt, amikor a kétkeréken haladó kisbusz rádőlt a Ladára.

Eszerint és a képek alapján biztos, hogy a Nissan nem ütközött az Opel végének. A sérülések alapján az Opel oldala és a Nissan eleje ütközött, tehát alapos lehet az a feltételezés, hogy az Opel a sávban haladó Nissan elé vágott a leálló sávból. A baleset további lefolyását olvasónk sem vitathatta. A vizsgálat nem zárult le, mint mindig, a rendőrség fogja megállapítani a felelősséget az ügyben.


2010. augusztus 17. kedd

Négyes karambol Nyíregyházán

A helyszíni információ szerint egy Nissan kisbusz haladt Oros felől a Nyíregyházi belváros irányába, amikor tisztázatlan okból a Tujafa utca vonalánál nekiment egy Opel Astra végének. A lendület az Opelt rálökte egy álló ukrán Toyota végére, az Opelről visszapattanó Nissan egy a belső sávban haladó Ladának ment neki, azt átlökte a szemből érkezők oldalába.

A karambol nyomán az Opel mozgásképtelenné vált, a Ladának betört a jobb első ablaka, a Toyotában nagyjából 150 ezer forintos kár keletkezett. A baleset helyszínéről két könnyű sérültet vittek kórházba. A rendőrség eljárás során vizsgálja a felelősség kérdését.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!