Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.30. 14:45

Hétvégi őrizetbe vételek Szabolcsban

<p>A Mátészalkai Rendőrkapitányság vett őrizetbe egy 18 éves ököritófülpösi férfit, aki ellen a bíróság magánlaksértés vétségének elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.</p>

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 43 éves tímári férfit, akinek elfogását a bíróság azért rendelte el, mert a jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság vett szabálysértési őrizetbe egy 25 éves nyíregyházi férfit, aki az egyik nyíregyházi nagyáruházban, chipset és hagymát rejtett a nadrágjába, hogy azokat eltulajdonítsa, de a biztonsági őr tetten érte, így a lopási kár megtérült. 

Szabálysértési őrizetbe vettek egy 50 éves ukrán állampolgárt, aki szombaton délután, az egyik nyíregyházi nagyáruházban egy szájkontúr ceruzát rejtett el lopási szándékkal az övtáskájába, azonban a biztonsági őr tetten érte. Mindkét esetben a rendőrség gyorsított eljárásban, bíróság elé állítás útján intézkedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!