Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.23. 18:14

Ezreket „ragadott magával” a Bogáti Forgatag

<p>Az idei, hatodik Bogáti Forgatag sem okozott csalódást a nagyközségbe látogatóknak augusztus 20-án és 21-én. A Talán Teátrum Tökmakk című szabadtéri parasztkomédiájának ízes mondatait, mulattató jeleneteit még másnap is emlegették a forgatag fiataljai és idősei!</p>

A szombati autó tuning találkozó is nagy látogatottságnak örvendett, a gyerekek sétavonattal járták be a települést. A színvonalas művészi együtteseken túl nyugdíjas egyesületünk, óvodásaink, iskolásaink is bekapcsolódnak a közönség szórakoztatásába. A kulturális programok és az ünnepi köszöntő után az est fénypontjaként a Korál együttes adott koncertet a színpadon.

A kétnapos falunap tűzijátékkal zárult. Öröm volt látni, hogy idén is több ezren látogattak el a Bogáti Forgatagra azért, hogy gondtalanul szórakozzanak, kikapcsolódjanak, derűsen ünnepeljenek, és barátaikkal nagyot beszélgetve, megújulva, felüdülten térjenek vissza a hétköznapokba.

Gulyás Jánosné művelődés szervező

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!