Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.08.13. 14:52

Bemutatkoztak az LMP nyíregyházi jelöltjei

<p>Néhány mondatban mutatták be önmagukat azok a - Nyíregyháza mind a 15 választókerületében induló - LMP-s képviselőjelöltek, akik bár foglalkozásukat és életkorukat tekintve meglehetősen különböznek, azonban egy dologban egyetértenek.</p>

Abban, hogy szeretik Nyíregyházát, és a város javára tenni is hajlandóak. Ki a bokortanyák fellendítését, ki a biztonságosabb kerékpárutak kiépítését, ki a közbiztonság javításását, ki pedig az emberek és a városvezetés közötti megfelelő párbeszéd kialakítását tűzte ki céljául.

- Az LMP színeiben lépéseket kívánok tenni azért, hogy megszűnjön az a többéves rossz gyakorlat, melynek során a helyi ügyekben a helyi lakosság háta mögött születnek döntések. A környezeti értékek képviselete mellett nagy lelkesedéssel vetjük bele magunkat a város fejlesztésébe is - mondta Priksz Gábor, a párt nemrégiben bemutatott polgármesterjelöltje.

- Tarnavölgyi Gergely -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!