Szabolcs-Szatmár-Bereg

2009.01.02. 20:49

Gázcsonkot tört a kerítésbontó autó Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Senki nem sérült meg, de a szivárgó gáz miatt robbanásveszélyes volt a helyzet péntek este, amikor egy autó gázcsonkot tört ki egy baleset nyomán.&#160;<DIA width="960" height="800" alt="Gázcsonkot tört a kerítésbontó autó Nyíregyházán 2009.01.02."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/G_zcsonkot_t_rt_a_ker_t_sbont__aut__Ny_regy/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Gázcsonkot tört a kerítésbontó autó Nyíregyházán 2009.01.02." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/35816/g--zcsonkot-t--rt-a-ker--t--sbont---aut---ny--regyh--z--n" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Ford a helyszíni információ szerint Nyírszőlős irányából tartott Nyíregyháza felé, amikor egy kanyarból kiérve a Százszorszép utca közelében a menetirány szerinti bal oldalba sodródott, és letépte a kerítést, majd a gázcsonkot megrongálva állt meg.

A műszaki mentéshez riasztott nyíregyházi tűzoltók elszorították a gázcsonkot a rendőrök eljárást indítottak a felelősség megállapítására. A baleset oka lehetett az elszíneződött szonda szerint az ittas járművezetés. Az anyagi kár több százezer forint.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!