Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.12.11. 10:48

V@rosvita: Újabb fizető parkoló Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - A minap "érdekes élményben" volt részem. A volt Domus épületében lévő JYSK-ben akartam vásárolni és beálltam kocsival a "kistesco" mögötti parkolóba, ahol korábban ingyenes volt a parkolás - írta városvitázó olvasónk.</p>

Rögtön odajött hozzám egy férfi és közölte, hogy fizetős lett a parkoló, és minden megkezdett fél óra 100 Ft (!!!), de ha a Tescoban vagy a JYSK-ben 1000 Ft felett vásárolok (amit a blokkal kell igazolnom), akkor ingyenes.

Tehát aki 1000 Ft alatt vásárol, az vigyázzon, mert fizetni fog, és nézze az óráját, mert ha már 31 percet tölt el a nézelődéssel, akkor már 200 Ft-ot.
Nem volt az üzletben amit kerestem, benne voltam a fél órában, így csak 100 Ft-ot fizettem.

Tudom én, hogy azt akarják, hogy csak a vásárlók parkoljanak ott, mások ne, de számomra ilyen formában nem szimpatikus a dolog. (A parkolót üzemeltető számára meg az a jó üzlet, ha sok vásárló 1000 Ft alatt vásárol.)

Levontam a következtetést, legközelebb irány a Korzó parkolója, egy kis séta nem árt (vagy ki tudja, olyan kipufogógázos környzetben),és ha nem kapom meg a JYSK-ben vagy a "kistescoban" amit kerestem, akkor nem kell parkolási díjat fizetnem - zárta levelét Csaba.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!