Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.12.16. 16:39

Tegnap Jacko, ma csecsemővel kéregető anyuka?

<p>Nyíregyháza - A fiatal nő elsőként azzal keltette fel magára a figyelmet, hogy a korzó egyik padján szoptatta gyermekét.&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/35163/tegnap-jacko-ma-csecsemovel-keregeto-anyuka" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Kis idő múlva azonban egy fal alá kuporodott és kéregetni kezdett. Vajon az ünnepek közeledtével csak a véletlen műve, hogy ellepték Nyíregyháza főterét a koldulók?

Hétfőn egy táncos-pantomimes kéregető hívta fel magára a figyelmét, kedden délután pedig, egy karon ülő gyermekkel kéregető anyuka „borzolta” a kedélyeket. A decemberi hűvös időben a fiatal asszony földre kuporodva papírpohárba gyűjtötte a járókelők adományait. Amikor rákérdeztünk, hogy nem-e fázik a gyermek, a nő tört magyar tudásával azt próbálta a tudtunkra adni, hogy ő arra gyűjt, hogy hazajuthassanak, illetve karácsonyra.

A kéregetés nem tartott sokáig, a rendőrség emberei elküldték a kéregető anyukát. Azt, csak remélni lehet, hogy az utcáról fedél alá húzódott a kisgyermekes asszony. Karácsony közeledtével sokaknak könnyebben nyílik a pénztárcájuk, illetve a forgatag is remek táptalajul szolgál a kéregetésnek.

Vajon holnap ki tartja majd a markát Nyíregyháza főterén?

Kapcsolódó cikkek:

-M. István-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!