Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.12.10. 09:30

Szélhámos a gyógyszeres néni?

<p>Nyíregyháza - Gyógyszerre kéreget a megerőszakolt néni című írásunk nyomán rengeteg hozzászóló fejtette ki véleméynét. Legtöbbjük jól ismerti Gizike nénit... Kíváncsi, mit mondanak róla? Nézze meg és szóljon hozzá Ön is!</p>

Bettina895 több hozzászólásban is elmesélte, mit tud a néniről

A néninek van pénze...

Én ismerem ezt a nénit és VAN PÉNZE! Nem szabad elhinni amit mond, nagyon jó nyugdíjt kap, még ha támogatnia is kell a családját, meg tud élni a maradékból is. A nénit B. Gizellának hívják, s már elég régóta koldul Nyíregyházán, nem hiszem, hogy hinni kéne neki, valami van az idegállapotával, nem normális, még a buszokra sem akarják felengedni a sofőrök, mert büdös és maga alá vizel.
Aki ismeri tudja, hogy mindez igaz és nem is értem miért kell ilyen emberekkel foglalkozni. Ez sajnos minősíti az emberek érdeklődési körét is,inkább írnának olyan gyerekekről, családokról, kiknek valóban szüksége van a támogatásra.

Nem szabad hinni neki!

Nem szabad elhinni amit a néni mond. Ismerem és nagyon labilis a néni baj van az idegeivel. Nagyon is jó nyugdíjt kap és miért neki kellene támogatni a fiait kik Pesten élnek, mikor az unokája majdnem velem egy idős (22-23 éves lehet), támogatná ő a nagymamáját. Az igaz, hogy a néninek elég romos a háza. Ilyen embereknek nem szabad hinni mégis miből utazik fel Nyíregyházára Nyírtassról ha nincs pénze?

Ducati szerint is hasonló a helyzet

Persze...gyógyszerre kell neki... Ha nincs pénzne gyógyszerre, akkor miért veszi a pöttyös túró rudit? És nem egyet-kettőt szokott venni...sokkal többet...arra van pénze...!!! Vannak emberek akik megsajnálják,hogy szegény nénike a hidegben kéreget...biztos szüksége van rá... Pedig szerintem egyáltalán NINCS! 

Gabica 1991 is többször találkozott már a nénivel - egyetért Bettina895-tel 

Én Bettina 895-tel vagyok ,mert tényleg igaz amit írt. Van olyan: jövök haza a 14:05-ös vonattal, akkor azon rajta, van, de persze csak az új fajtán. Ajakon szoktam leszállni és ott szoktam várni a buszt - ott elindult és elkezdett stopolni.
Van olyan, hogy a négyesen is stoppolni szokott. Meg amikor a 6:40-es buszhoz mentem ott ült a buszmegállóban. A vonaton is szoktam érezni hogy menni kell onnan, mert annyira büdös, hogy nem lehet mellette kibírni 1 percet se.

Erzsoka70 is kételkedik...

Kedves Mindenki!
Valóban mindannyian ismerjük a nénit. Ismerős a buszról, vonatról, a 4. sz főútról mint stoppos és még sorolhatnám. A lakóhelyén valóban akartak segíteni, de nem hagyta. Érdemes lenne a nyírtassi önkormányzatnál, postán és lakosoknál is érdeklődni az elmondottak valóságtartalmáról. Az általa elmondott bűncselekmény elkövetője letöltötte jogos büntetését. A rokonság tönkre tette a háza tetjét? Hm? Nem hiszem. Azért érdemes lenne megnézni azt is, vajon mennyi gyógyszert vásárol a Néni? Vagy miért is koldul valójában?

BrickPoker Gizi nénit világutazónak titulálta

Hát igen! Gizi néni a világutazó! Azt mondják bolond! Nem az! Sajnos falubeli... Utazik mindenhová! Miskolcon is láttam már! A Máv menetrendet kívülről tudja! Még az átszállásokta is! Szerencsére nem mellém ült a vonaton! Nagyon rossz természetű eg asszony! Már engem meg is átkozott!

Ön is tud valami háttérinformációt Gizi néniről? Ossza meg velünk fórumunkon!

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!