Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.12.09. 14:16

Kerítésborító koccanás a Stadionnál Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Senki nem sérült meg, ez a legjobb hír annak a karambolnak a kapcsán, ami kedden délután történt Nyíregyházán, a városi stadion kerítésénél. <DIA alt="Kerítésborító koccanás a Stadionnál Nyíregyházán 2008.12.09." height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ker_t_sbor_t__koccan_s_a_Stadionn_l_Ny_regy/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Kerítésborító koccanás a Stadionnál Nyíregyházán 2008.12.09." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/34856/ker--t--sbor--t---koccan--s-a-stadionn--l" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Mercedes típusú személygépkocsi haladt a Garibaldi utcán a Sóstói út felé. A kereszteződésnél valamit az autó vezetője rosszul becsülhetett fel, mert a Sóstó irányából a belváros felé haladt Ford oldalának ütközött. Az irányából kitérített Ford felszaladt a szemben lévő oldalon a járdára, vészkormányzás közben sikerült elkerülni a zsúfolt autóbusz megállót, és egy kukát letaposva a kerítésnek ütközve állt meg az autó.

A Mercedes vezetője elismerte hibáját, így sokat nem kellett időzni a kárrendezéshez szükséges okmányok kitöltésével. Az anyagi kár nagysága meghaladhatja a fél millió forintot.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!