Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.12.05. 13:34

Extra dús keblű cicababa hozzád bújna!

<p>Nyíregyháza - Be kell látnunk, nincsenek könnyű helyzetben a kiegészítő munka után kutatók. Nem alaptalanul mondjuk ezt, hanem utánajártunk a dolgoknak.</p>

Apróhirdetések között csemegézve, 98 hirdetésből 86-ban szexuális szolgáltatást kínáltak fel.

A lányok és fiúk természetesen nem nyíltan, sokkal inkább virágnyelven, gyönyörű jelzőkkel körülírva igyekeznek a szolgáltatás iránt érdeklődők tudtára adni, hogy a náluk elérhető „munka” náluk a leginkább a „kielégítő”. Mindemellett elgondolkodtató, hogy a kiegészítő munkát keresők között, mindössze 12 olyan hirdetést találtunk, amelyben nem akart minket senki sem kényeztetni, hozzánk bújni, és minden vágyunkat teljesíteni. Találkoztunk olyan négysorossal is, ahol nem tudtuk eldönteni, hogy a leírtak mire vonatkoznak. Ilyen volt például: „Tanárnő szorgos diákok hívását várja, teljes körű korrepetálás céljából, Hívj, együtt könnyebb tanulni.”

A rengeteg apró között találtunk olyat is, amelyben egy kisbabás hölgy keresett -félreértelmezhetetlen- kiegészítő munkát, hétköznaponként este nyolctól-tízig. Szörnyű belegondolni, hogy egy anyuka miután elaltatta gyermekét, a szomszéd szobában fogadja vendégeit. Hancúrozós kiegészítő munkát nem csak lányok, de fiúk is előszeretettel keresnek. Nyilván nem olyan nagy számban, mint a hölgyek, de a hímek sem csinálnak különösebb ügyet abból, hogy a testüket, pardon szolgáltatást árulnak... Egy fiú mellesleg hirdetésében kijelentette, hogy kizárólag hölgyek jelentkezését várja. Ezek szerint, másoktól, másra, és másképp is lenne igény.

A nem kufircolós munkát keresőket pedig, csak sajnálni lehet. Ők gyakorlatilag csak úgy védekezhetnek a kanos hívásoktól, hogy a hirdetéseik végén odaírják - szex kizárva.

Furcsa látni efféle szövegeket gyermekfelügyelet vagy ápolói munkát keresőknél, de úgy látszik, ma már a gyermekfelügyelet se feltétlenül jelent gyermekfelügyeletet.

A hirdetésekből kiválogattuk néhány jellemző szófordulatot, amelyek kiegészítő munkát kereső hirdetésekben fordultak elő!

Csinosan molett, melírozott hajú-intelligens,feltűnően csinos,kimondottan dekoratív,vagány-bevállalós,fantasztikus adottságú, hosszú combú, modellalkatú,extra csinos,igazán kedves,szépnek mondott,nagyon ápolt, munkájára igényes,kedvesen gyengéd, extra dús keblű, molett cica /belevaló lány, modell lány,kedves cicababa,tapasztalt hölgy/ nőies méretekkel, vékony testalkattal, tele vidámsággal, tele odaadással, kellő vonzerővel, hozzád bújna,érzéki munkát vállal, szeretnélek kényeztetni,a te igényeid szerint,együtt és külön is,remek francia nyelvtudással,a hét minden napján,non-stop,teljes diszkrécióval, csendes környezetben, exkluzív lakásán,jó parkolási lehetőséggel,ha unatkozol, minden megoldás érdekel,nem fogsz csalódni, diszkréció maximális,erényem a türelem,tisztelet fontos, megoldást találunk,fiuk hívjatok!

Kapcsolódó cikkek:

-M. István-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!