Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.11.07. 22:01

Lehet szavazni a Príma-közönségdíjra!

<p>Nyíregyháza - A VOSZ megyei elnöksége a hagyományt folytatva idén is megrendezi a Príma Díj-átadó Gálát.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/lehet-szavazni-a-prima-kozonsegdijra/cn/szon-news-km_01-20081107-120355">Ismerje meg a jelölteket: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete idén is meghirdeti a Príma Díjat. Ezzel a megyénkben élő és a maguk szakterületén hosszú ideje kiemelkedő teljesítményt nyújtó emberek munkáját szeretnék elismerni. A megyei vállalkozók kezdeményezése politikai háttértől és befolyástól mentes, kizárólag társadalmi vélemény alapján hirdetnek győzteseket. A VOSZ tíz díjazható kategóriát hirdet meg, közülük hármat javasol majd elismerésre egy társadalmi testület, ezen túlmenően a közönség is Príma Díjhoz juttathat valakit.

A Príma Díj 2008. évi jelöltjei

Magyar irodalom: Jánosi Zoltán

Magyar Színház- és Filmművészet: Tasnádi Csaba

Magyar képzőművészet: H. Németh Katalin

Magyar Tudomány: Pethő Ferenc

Magyar oktatás és köznevelés: Pusztai József

Magyar építészet és építőművészet: Kulcsár Attila

Magyar sajtó: Bodnár Tibor-Hájer Zsigmond

Magyar népművészet és közművelődés: Nyírség Táncegyüttes

Magyar zeneművészet: Banchieri énekegyüttes

Magyar sport: Sitku Ernő

A hagyományteremtő kezdeményezés kapcsolódóik az oszágos Prima Primissima díjakhoz. A díjak november 28-án a Megyeháza dísztermében adják át!

A közönség Príma-díjhoz juttathat valakit a Szabolcs Online-on is:

Nincs más dolga, mint kattintani at ITT SZAVAZHAT hivatkozásra, és kiválasztani az Ön szerint a díjra legméltóbb ismert személyt. Ezután kattintson a "Rá szavazok" gombra, majd kövesse az utasításokat!

Gyakran ismételt kérdések

Miért nem jelenik meg a szavazatom az oldalon? 
Amennyiben úgy látja, hogy szavazata nem adódott hozzá az előzőekhez, úgy valószínűleg nem erősítette még meg a megadott e-mail címre elküldött visszaigazoló levelet. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!

Miért csökken a szavazati arány? 
Rendszerünk százalékban jelzi a beérkezett szavazatokat. Minél több az összes jelöltre leadott szavazat, annál több voks kell egy jelöltre, hogy százalékosan ugyanakkora rész jusson neki. Egy példával illusztrálva: amennyiben összesen két szavazat érkezett két különböző jelöltre (tehát 1-1), akkor 50-50 százalékos az eloszlás, míg ha érkezeik egy harmadik szavazat is egy harmadik jelöltre, az az egy szavazat már csak 33,3 százalékot tesz ki.
Amennyiben tehát újabb szavazatok érkeznek más jelöltre is, a százalékos arány nagymértékű csökkenése is elképzelhető. Természetesen a szavazatok száma nem csökken, csupán az összes szavazathoz viszonyított aránya.

Miért nem kaptam meg a megerősítő e-mailt? 
Ha nem kapta meg az űrlap kitöltése után a megerősítő e-mailt, akkor ellenőrizze, hogy jó e-mail címet adott-e meg az űrlapon! Ha biztosan jó címet adott meg, úgy azt javasoljuk, ellenőrizze később a postafiókját!
Az e-maileket túlterheltség miatt gyakran több órás késéssel kézbesítik a szolgáltatók. Ellenőrizze azt is, hogy nincs-e betelve a postafiókja és ezért nem kapja meg a leveleit!
Rendszerünk figyeli, hogy a szavazás után megerősítik-e a szavazatot. Amennyiben nem, úgy 5 óra múlva ismét kiküldi a megerősítő e-mailt az esetleges túlterheltségek, vírusos rendszerek kikerülése érdekében. Természetesen egy szavazatot továbbra is csak egyszer lehet megerősíteni.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!