Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.11.21. 10:40

"Az állatok királya" bírálta a Kelet-Magyarországot

<p>Nyíregyháza - Új sorozatot indítottunk útjára, melyben egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismert embert kérünk arra, bírálja a Kelet-Magyarországot.&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/33441/mi-a-velemenye-gajsod-laszlonak-a-kelet-magyarorszagrol" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Elsőként Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója volt vendégünk.


– Szándékaink szerint időről időre meghívunk a Kelet-Magyarroszág szerkesztőségébe egy-egy megyénkbeli közéleti személyiséget, hogy értékelje lapunkat, mondja el véleményét a Kelet-Magyarországról. Elsőként Gajdos László, az európai hírű Nyíregyházi Állatpark igazgatója látogatott el hozzánk.

Mint mondta, a lap készítői nincsenek könnyű helyzetben, hiszen nagyon különböző olvasói elvárásoknak kell megfelelniük. Sőt, anyagi okokból sokan csak ezt az egy lapot járatják, így a Keletből szeretnék megtudni az ország és a nagyvilág híreit is.

– Nagyon lényeges kérdés, hogy hogyan kezeli a lap Nyíregyházát – mondta vendégünk. – Én úgy látom, az utóbbi időben sikerült megtalálni a helyes arányt: rangjának, súlyának megfelelően kap felületet a megyeszékhely, de nem nyomja el a megye többi települését.

Gajdos László még több rövid hírt látna szívesen a lapban (ahogy mondta, régen volt a napilapokban „Távirati stílusban” rovat, talán ennek mintájára lehetne sok-sok egy-két mondatos információt közölni), és szívesen olvasna többet a megye egyébként nagyon gazdag kulturális életéről, legyen az színikritika vagy akár egy-egy megyénkben élő művész portréja.


KATTINTSON A KÉPRE ÉS NÉZZE MEG A VIDEÓT!


Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!